vrijdag 26 november 2010

Have a Sporty Weekend

Dag 26.

Sportfilms zijn er genoeg. Je hebt voetbalfilms, footballfilms, tennisfilms en nu zelfs ook al een schaatsfilm. En zo kan je lang genoeg doorgaan. Turnen, atletiek, kunstschaatsen en skiën, en daarnaast zelfs al voor de mascottes, de cheerleaders en de waterdragers zijn er films.

Gek genoeg lopen de meeste van die films niet als de beste films. De boodschap is vaak hetzelfde. Sport is leuk. Het is doorzetten, maar dan heb je ook wat. En nog meer van die simpele boodschappen. Simpel vermaak. Niet erg leuk.

Nee, ik kijk liever naar de echte sport. Voetbal, tennis, wielrennen en schaatsen... En dat zijn er dan nog maar vier. Echte sport is emotie, afzien en bovenal lol.
Dit weekend zijn er ook enkele mooie evenementen op tv (of internet) te zien. Schaatsen in Hamar, tennis in Londen, veldrijden ergens in België... Leuke en mooie tv. En dan natuurlijk nog het voetbal in heel Europa.

Morgen ga ik eens lekker rustig aandoen. Vandaag was al druk genoeg. Eigenlijk niet mogen lopen en dan toch te gaan werken. Niet zo slim, maar je moet wat, nietwaar? Maandag weer in Assen en voor de rest van de week nog helemaal niets.

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten