dinsdag 2 november 2010

Game On: First Task

Dag 2.

Uit een 'overweldigend' aanbod met opdrachten heb ik de leukste gekozen. Nu alleen nog het zover zien te krijgen dat ik voor komende maandag de opdracht uitgevoerd heb. De opdracht is erg simpel: Maak een foto van het buitenland.

Vandaag ben ik enkele websites bij langs gegaan om te kijken naar enkele last minutes. Duitsland en België vallen voor mij af, da's echt te dicht bij. Ook Friesland is wat mij betreft een 'valse' hoop, die gaat bij mij ook niet door. Ik heb al een reisje op het oog, wacht maar af.

Je zult opkijken wat ik allemaal in petto heb. Misschien nog wel verder, of dichterbij, dan je denkt. Maar wat denk je dan eigenlijk? Waar denk jij dat ik heen ga?

Gisteren en vandaag heb ik niet hoeven werken. Ik wilde wel, maar als invaller heb je het vaak niet voor het zeggen en mag je wachten totdat je ergens voor gevraagd wordt. Zondag was het erg stil, maar gisteren was het een stuk drukker. Ik ben nu in de komende weken drie dagen onder de pannen, te beginnen met komende vrijdag in Hoogeveen. Maar dat betekent niet dat die dag mij eerste werkdag is, het zou ook zomaar nog eerder kunnen. Mijn telefoon staat gewoon aan...

Met het weer valt ook al niets te doen. De hele dag al regen, regen, mist en nog meer regen. Daar heb je niets aan. Toen ik gistermiddag even naar de supermarkt ging lag daar een mooie aanbieding, waar ik gretig op in ben gegaan. Ik ben toen flink aan het rekenen geweest om de goede som te maken:
Aardappelen + Wortels + Uien + Speklapjes = een Overheerlijke Hutspot. Genieten geblazen!

Vanochtend direct ook maar weer naar de supermarkt geweest. Daar stond een jongen buiten die graag mijn autoruit eens wilde zien. Ja het regende, dus pakte ik de auto, niet zo piepen!
Ik liet de jongen mijn ruit zien en, nadat hij 'm gecontroleerd had op foutjes - wat niet het geval is bij mijn ruit - vroeg ik 'm of dit zijn hele werk was voor vandaag. 'Ja hoor, de hele dag lekker buiten en daar mensen vragen of ik hun ruit mag zien en eventueel een afspraak maken bij een erkende autoruitschadespecialist.' Lekker werk heb je dan.

Nee, dan niets thuis doen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten