zondag 23 juni 2013

50 Books - Vraag 24

Vraag nummer 24 van de uitdaging waarvoor Petepel ons uitgenodigd heeft. We vliegen door de vragen heen en elke zondag is er weer een nieuwe vraag. Deze week is de volgende vraag aan de beurt en daaronder staat - vanzelfsprekend - mijn antwoord. Eerdere bijdragen zijn terug te vinden op mijn blog.

Welk boek mag volgens jou niet ontbreken op de #50books zomerleeslijst 2013?

Dat is een wat moeilijke vraag. Normaal gesproken lees ik in mijn vakanties veel en laat ik regelmatig boeken ergens achter. Als ik op reis ga, neem ik eigenlijk altijd een boek mee van de schrijfster Kathy Reichs, maar dat is gewoon heerlijk spannend leesvoer. Zelfs zo leuk dat ik, toen ik in Baltimore was, nog een boek van haar kocht, om er later achter te komen dat dit eenzelfde boek was als ik al had, enkel met een andere titel. Was dat even balen.

Maar dit jaar... Ik ga waarschijnlijk niet weg deze zomer. Ik blijf lekker thuis om te sparen, mijn plannen voor 2014 zijn namelijk wat groter dat normaal. Dan wil ik afreizen naar Nieuw Zeeland om daar een maand rond te trekken. Dat betekent dus ook dat er geen boekenfestijn zal komen deze zomervakantie. 

Toch is er één boek dat ik wel graag wil lezen in de zomer. Ik zie het boek al tijden liggen in de etalages van de winkels hier en blijf steeds hopen dat de prijs ervan gaat zakken naar onder de 20 euro. Dat is het nieuwe boek van Dan Brown.
Sinds ik de Da Vinci-code gelezen heb ben ik min of meer 'hooked' op zijn boeken. Niet zodanig dat ik het boek direct wilde hebben toen het uitkwam (mijn stapel 'te lezen-boeken' is al groot genoeg) Maar wel dat ik hem het liefst nog dit jaar lees. 

Dat boek zal dus op mijn lijst komen te staan. Of heb jij ook een boek wat op mijn leeslijst moet staan. Of heb je het boek en wil je deze wel uitlenen? Dat zou even mooi zijn! Laat het horen!

1 opmerking:

  1. Ik ben het aan het lezen,
    kan begrijpen dat je het wilt!
    Misschien tweedehands?

    BeantwoordenVerwijderen